2010. november 10., szerda

Med-Box Életerő Központ a Dunántúli Naplóban!

EGÉSZSÉGÜNKÉRT A gyógyulásban és a megelõzésben is segítenek terápiáik


Bár a tudomány fejlõdése logikailag éppen ennek az ellenkezõjét vetítetné elõre, a tapasztalat mégis azt mutatja, hogy a 21. században nemhogy csökkenne, hanem folyamatosan növekszik a különféle testi-lelki problémáktól, mondjuk úgy, civilizációs betegségektõl szenvedõk száma. Amelyekre sok esetben már csak a szakorvosi segítség nyújthat gyógyírt - ám tudni kell, hogy a bajok nagy részét akár meg is elõzhetnénk.

Arra, hogy e kétségkívül rögös utat teljesen egyedül is eredményesen bejárják - szintén a tapasztalatok szerint - csak kevesen képesek. A pécsi Citrom utcában immár második esztendeje, egyre bõvülõ profillal és mind több elégedett páciens ajánlásával mûködõ Med-Box Életerõ Központ mindannyiunknak hathatós segítséget nyújthat az egészséges életmódra nevelés, az egészségmegõrzés, a betegségek megelõzése területén.




Sõt, egy sor olyan területen is, ahol már kialakult valamiféle rendellenesség, de még nem olyan súlyos, hogy orvosért kelljen kiáltani.

DR. MÉSZÁROSNÉ SCHREMPF EDIT cégtulajdonos bevezetõül három fontos területet emel ki profiljukból - annál is inkább, mert mindhárom népbetegség: „No Nikotin” programjuk a dohányzás káros és terhes szenvedélyétõl; a „No Allergia” az allergén anyagok felmérésével, majd a biorezonancia elvén történõ kioltásával kínzó panaszoktól szabadít meg hatékonyan.

A különleges, személyre szabott számítógépes talpvizsgálat során pedig a helyszínen, 30 percen belül el is készítik a szükséges speciális talpbetétet. Ahogy e három program kezelési elve egyesíti az évezredes keleti gyógymódok és a legmodernebb technika vívmányait, hasonlóképpen - de a számítógép helyett egyetlen ember tudásába- kézügyességébe plántálva - ötvözi DR. JASZANOVICS ISTVÁN az orvos- és természetgyógyász- , a kiropraktika tudományát testet- lelket megújító csontkovácsolást végzi.

Miután a Med-Box Életerõ Központ egyre bõvülõ szakembergárdája igen sokrétû megelõzõ, gyógyító, sõt, betegségek, mûtétek utógondozó ténykedését képes ellátni, csak felsorolásként említjük a sorból a stresszmérést, a méregtelenítést, csakratisztítást, a különféle masszázsokat, a lélek- és fényterápiát.

A Központ orvosai közül DR. NOVÁK LÁSZLÓ traumatológiai, ortopédiai,
DR. PÉTER IVÁN
konzulens pedig bõrgyógyászati, kozmetológiai kezeléseket végez. Immár bevett módszer náluk is a DR. GINAT LIOR által vezetett Colon-hydroterápia, azaz a vastagbél megtisztítása a lerakódott salak- és méreganyagoktól - aminek a fontosságát már a középkor orvoszsenije, Paracelsus kifejtette évszázadokat átvészelõ tanításában, miszerint a „halál a belekben lakozik…”

Mindezekrõl bõvebben is olvashatnak az érdeklõdõk a Med- Box szolgáltatásai, termékkatalógusa, árai mellett az egészséges életmódra vonatkozó számtalan hasznos hírt, információt, tanácsot tartalmazó internetes honlapján (WWW.MEDBOX.HU).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése