2010. november 10., szerda

Élő- és szárazvér ellenőrzés 2010. május 31-én

EGYEDÜLÁLLÓ Élő- és szárazvér elemzés a
Med-Box Életerő Központban



A VÉRE MINDENT ELÁRUL ÖNRŐL!
Egyedülálló vérelemzés csak nálunk!




Ez az egyetlen olyan élő- és szárazvér elemzés, mely az Új Biológia elméletére épül és valós képet ad a szervezet egészséges állapotáról, részletes magyarázattal szolgál a vérben látható folyamatokról, ezek kiváltó okairól és a lehetséges következményekről.


A vizsgálatot végző belgyógyász orvost, Dr. Lerner Pétert személyesen képezte ki Dr. Robert O. Young világhírű amerikai sejtbiológus, az amerikai PH Csoda Központban.


Most Dr. Lerner Péter személyesen látogat el hozzánk és végez Élő- és
szárazvér analízist, ezzel az első átfogó jellegű vérvizsgálati módszerrel!



SZERETETTEL VÁRJUK A VIZSGÁLATRA MÁJUS 31-ÉN,
HÉTFŐN






Nyitva minden hétköznap 9-18 óráig

7621, Pécs Citrom u. 8.
Telefon.: 06 72 517 136


Várjuk telefonos bejelentkezéseiket!


Vizsgálat díja: 18.000.- Ft



„Több olyan embert is láttam, akik már hosszabb ideje használják a lúgosító-energizáló termékeket, mégis maradtak még megoldatlan testi problémáik. A vérelemzés semmihez nem hasonlíthatóan megkönnyíti a miértek megtalálását! Sokan lehetünk abban a hiszemben, hogy „eleget iszunk”, „jó úgy, ahogy csináljuk” stb., csak „valamiért” mégsem javul eléggé az állapot. Nos, a vérben ott vannak a jelek, hogy valamiből tényleg elég-e, amiről azt gondoltuk, vagy nem terheltük-e túl valami mással a testünket, amire nem is gondoltunk. Nem egyszer fordult elő, hogy láttam valamit a vérben, aminek az okát keresve a kliens kitartóan állította, hogy „ő olyat nem is fogyaszt…”, aztán egyszer csak rájött, hogy majdnem naponta!”

(Dr. Lerner Péter)


A véranalízis erőssége, hogy a nehezen diagnosztizálható panaszok okait deríti fel, így lehetőség nyílik a vizsgálat során egy testre szabott terápiás tervet készíteni, ami az Ön szervezetének sajátos szükségleteihez igazodik.






Az élővér-analízis során felderíthetők és kezelhetők:

Daganatos megbetegedések
Diabétesz
Testsúlyproblémák
Szív- és érrendszeri megbetegedések
Gyomor- és bélpanaszok
Allergiák
Bőrproblémák
Csont- és ízületi problémák
Férfi és női meddőség
Gombásodás, candida
Szklerózis multiplex
Alzheimer-kór
Idegrendszeri panaszok
Energiahiány, fáradékonyság




Mi a különbség a hagyományos laboratoriumi vérvizsgálat és az élő vér vizsgálata között?

Az élő vér vizsgálatával kimutatható a mikroorganizmusok túlzott elszaporodása. Egyszerűen tény, hogy ez szinte minden embernél fennáll. A hagyományos laboratóriumi eljárás során egy vércseppet rászárítanak egy tárgylemezre, amelyet egy széles látóterű mikroszkóp alatt megvizsgálnak – ezzel a módszerrel azonban a káros mikroorganizmusok nagy része nem látható. Az élő vér vizsgálata közben az élő vért módosítás nélkül vizsgálják, speciális, sötét hátterű, fáziskontraszt mikroszkóp alatt.. A nagy felbontású mikroszkóp akár huszonötezerszeresére fel tudja nagyítani a tárgyakat, így tisztán megfigyelhetők a vérben jelen lévő baktériumok, ill. élesztő- és penészgombák pontos részletei. Megfigyelhetők a vörös- és a fehérvérsejtek, a kikristályosodott mikroorganizmusok, a mycotoxinok, a koleszterin, továbbá fémek, vérrögök, emésztetlen zsírok és még számos más dolog is.


Mindez egyetlen élő vércseppben!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése